Steun het coöperatieve gedachtegoed!

U kunt ons museum en het coöperatieve gedachtegoed op twee manieren ondersteunen.

Vriend worden

Het Nationaal Coöperatie Museum heeft een Vereniging van Vrienden. Voor slechts €15,- bent u al lid. Een eventuele vrijwillige extra bijdrage is natuurlijk altijd welkom. Het lidmaatschap geldt voor een kalenderjaar en wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd. Opzeggen is een eenvoudig: met een mail naar nationaal-coop-museum@hetnet.nl t.a.v. de penningmeester, mw. Liesbeth Schoel is het direct geregeld.

De Vereniging ondersteunt het museum financieel met een jaarlijkse bijdrage voor de vrijwilligerskosten en met projectbijdragen. Als vriend van het museum bent u welkom op de jaarlijkse ledenvergadering, waarbij een lezing wordt gegeven over het coöperatieve gedachtegoed.

Eenmalige gift

Indien u ons museum eenmalig of structureel wilt ondersteunen met een gift, kunt u deze overmaken naar onze rekening: NL98 INGB 0002 1825 02 (BIC: INGBNL2A).

Klik hier voor een eenmalige gift

Het museum valt onder de Culturele ANBI-regeling: zowel het lidmaatschap van de Vereniging van Vrienden als de giften komen in aanmerking voor belastingaftrek van 125% van de gift. Dat geldt als de fiscale drempel voor giften wordt overschreden. RSIN: 814 989 433.

Jaarverslag 2023
Exploitatierekening 2023
ANBI Publicatie 2024

Word lid van de Vereniging van Vrienden

Als lid van de Vereniging van Vrienden ondersteun ik het Nationaal Coöperatie Museum met een jaarlijkse bijdrage van €15. Meld je aan via het onderstaande formulier:

Word Vriend van het Nationaal Coöperatie Museum